MyHummy

Продавница

О Нама

Здраво!

Направили смо myHummy Шумише да помогнемо другим родитељима. Знамо како подизање малог човека може бити невероватно, али и прави изазов. Зато смо ту да вам помогнемо на сваком кораку и предлажемо да користите myHummy да бисте олакшали одлазак на спавање, како бисте ви и ваша беба имали више енергије за забавне ствари. Верујте нам, ради!

Брза достава

Од 2 до 5 работни дена

Gift Voucher

Vivamus aliquet elit

24X7 Support

Vivamus aliquet elit

Great Saving

Vivamus aliquet elit

Наша прича

Нужност је мајка проналаска, а myHummy је најбољи доказ за то. myHummy је рођен из стварног животног искуства младе мајке која је провела многе ноћи изнад кревета свог сина, држећи фен за косу, покушавајући да га смири. Звук фена чинио је чуда за умиривање. Једне од тих непроспаваних ноћи пала јој је мисао; зашто не укључити умирујуће зујање удобног и безбедног плишаног медведа? Тако је рођен myHummy – играчке са брујањем беле буке.

Дакле, ови myHummy медведи су супер мекани, потпуно безбедни и раде као шарм! Осим тога, направљени су од сертификованих материјала који су безбедни за бебе од самог почетка. Ох, и јесам ли споменуо да су сви направљени у Европи?

2015 – рођен је први Шумиш, плишани медведићи који певају придружују се новорођенчади у Пољској, Немачкој и Француској.

2016 – освајамо прве награде за најбоље умирујуће играчке по избору родитеља

2017 – Шумише већ успављује децу у више од 20 земаља и налази се међу 100 најбољих иноватора Централне и Источне Европе.

Поносни смо добитници неколико међународних сертификата и награда: Made For Mums, Happy Mum, Best Baby and Toddler Gear

2018 – Шумише успава више од 800 000 деце широм света.

2019 – Колекција Шумише расте – лансиране су 3 нове породице медведа који певају: Sweethearts, Smarthearts and Sleephearts

Our Team