БАМБУСОВА ПЕЛЕНА 46/46 cm BALLOONS

799 рсд 499 рсд
-38%

2 in stock

Деликатната кожа на бебето бара соодветна нега. Затоа родителите на новороденчињата користат пелени од бамбус, исклучително пријатни на допир и удобни за кожата на бебето. Антиалергиските, антибактериските и природните бамбусови влакна не го иритираат чувствителното тело на бебињата.

Пелените се еден од најчесто користените бебешки додатоци – се користат за бришење уста, долен дел, покривање, ставање под глава, за ставање на рамо при подждригнување и секако при менување на пелени.

Димензии: 46/46 cm

Состав: 100% бамбус