БАМБУСОВО ЌЕБЕ BALLOONS

2.999 рсд 2.499 рсд
-17%

1 in stock

Нашето бамбусово ќебе ќе биде совршено во секој момент, дома за време на дремките, додека патувате или шетате во количка. Лесен е и флексибилен. Секој агол од ќебето е завршен со естетски топчиња.

Димензии: 105/105

Состав: 100% Бамбус