SZUMISIE® Вреќа за спиење BLACK DOTS 0-7 месеци 2.5 TOG

2.999 рсд 2.499 рсд
-17%

1 in stock

Бебешка вреќа за спиење е дизајнирана за здрав и безбеден сон. Вреќата за спиење гарантира дека вашето бебе е целосно покриено цела ноќ. Тоа е одлична алтернатива на традиционалните јоргани, од кои бебињата често се откриваат.

Овие вреќи ќе ја докажат својата функционалност ноќе во случаи со активни и размрдани бебиња, но и како покривка за време на прошетки или дремки во количка. Практичниот начин за откопчување ќе го олеснат менувањето на пелената, без потреба да се откопча целата вреќа и да се разбуди бебето.

Димензии: Должина од прерамките до долу 73cm,  ширина под рацете 33cm / ширина долу 43
Сосатав: 90% памук, 10% полиестер