Гнездо за спиење RAINBOW

3.999 рсд 3.299 рсд
-18%

2 in stock

Мекото и пријатно гнездо за бебиња ќе му обезбеди удобност и безбедност во спиењето на бебето уште од првите денови од неговиот живот. Бебешко гнездо може да се користи за време на дремка или спиење.
Карактеристичната форма создава пријателски простор за одмор за бебето. Благодарение на повисоките и подебели рабови бебето е целозно заштитено од тркалање, заплеткување во решетките на креветчето или случајно потиснивање од родител кој спие со бебето во ист кревет.

Гнездото е наменето за бебиња од првиот ден на животот до околу 6 месеци.
Сите гнезда се направени во нашата сопствена просторија за шиење. Тие се направени од сертифицирани и безбедни памучни ткаенини.

Надворешни димензии: 100/45
Димензии на површината за спиење: 70/30
Патерн: виножито

Сосатав: 90% памук, 10% полиестер