ПЛИКО ЗА СПИЕЊЕ PLANES

2.799 рсд 1.999 рсд
-29%

1 in stock

Плико за спиење е задолжително во листата на производи што треба да се купат кога очекувате бебе. Ќе му обезбеди на бебето топлина, чувство на сигурност и добар сон посебно во првите три месеци од животот на бебето. Лесно се врзува и може да се променува неговата ширина и должина. Пликото од дете страни е изработено од 100% мек, висококвалитетен памук.
Наменет за бебиња уште од првите денови од нивниот животот. Може да се користи и како јорган или подлога за пресоблекување.

Направено со големо внимание во нашата конфекција од висококвалитетни, сертифицирани материјали.
Димензии: 73/73
Сосатав: 90% памук, 10% полиестер