Подлога за играње SAVANNA

3.799 рсд 2.999 рсд
-21%

2 in stock

Category:

Тркалезна, голема и лесна подлога за играње – производ за деца од сите возрасти!

И штом на вашето дете ќе му здодее забавата, со влечење на конците, можете за неколку секунди да ја претворите во вреќа за играчки.

Станува збор за практично решение кое ќе помогне да се одржува редот во детската соба. Можеме да ја земеме вреќата со нас на патување или на гости, заедно со детските играчки.

 

 

Димензии: 150×150 cm

 

Двостран производ

Состав:

100% памук, полнење: силиконски материјал – 100% антиалергичен полиестер

Боја:

маслинова, во комбинација со принт на слонови и лисја

 

Квалитет:

I класа, произведенo во Полска