СЕТ ОД 2 НАВЛАКИ ЗА КОЛИЧКА и Moses Basket BLACK DOTS + PINK

2.998 рсд 1.299 рсд
-57%
Out stock

Out of stock

Навлака за количка (гондола 0-6 месеци).

Димензии: 78/31
Состав: 100% бамбус