СЕТ 2 навлаки за количка и Moses Basket ANIMALS&LOVE KOALA

1.999 рсд 1.149 рсд
-43%
Out stock

Out of stock

Навлака за количка (гондола 0-6 месеци).

СОСТАВ:

навлака 1

муслин – 100% памук,

навлака 2

лен – вискоза 70%, лен 30%.

Димензии:

80х30см