SZUMISIE® – ТРОПАЛКА И ГЛОДАЛКА 2во1 ECRU

1.299 рсд 699 рсд
-46%

1 in stock

Тропалка и глодалка, две во едно – помага во учењето на бебето да фаќа, а исто така ја смирува болката при никнувањето на забчињата. Има тропачки елементи кои ќе го поттикнат бебето да си игра. Мека плишана глава и прстен што лесно се фаќа со малите рачиња е мултифункционален придружник за најмалите. Сите материјали искористени за изработка се безбедни и тестирани. Тропалката е лесена, може да се закачи и на креветче, транспортер или ташна.

Се препорачува за деца од 3 месеци.

Димензии: 13 cm x 6,5 cm

Состав: 90% полиестер, 10% памук