SZUMISIE® Вреќа за спиење BLACK DOTS 6-24 месеци 2.5 TOG

3.499 рсд 2.999 рсд
-14%

2 in stock

Бебешка вреќа за спиење е дизајнирана за здрав и безбеден сон. Вреќата за спиење гарантира дека вашето бебе е целосно покриено цела ноќ. Тоа е одлична алтернатива на традиционалните јоргани, од кои бебињата често се откриваат.

Овие вреќи ќе ја докажат својата функционалност ноќе во случаи со активни и размрдани бебиња, но и како покривка за време на прошетки или дремки во количка. Практичниот начин за откопчување ќе го олеснат менувањето на пелената, без потреба да се откопча целата вреќа и да се разбуди бебето.

 

 

Димензии:
Должина 84 см, ширина на дното 45 см.