MyHummy

На почетокот бев скептична, но ова плишано мече навистина помага. Дури и да не го заспие бебето (знаеме дека тоа не е секогаш можно), секогаш има смирувачки ефект. Одличен е не само за заспивање, туку и кога треба да го смирите вашето дете во автомобил или за време на прошетка.